Huize Ruys Brasserie

 

Bij Huize Ruys Brasserie bent u welkom voor allerlei gelegenheden. Voor een diner en lunch natuurlijk, maar ook voor een receptie, bruiloft, zakelijke  bijeenkomst, feestavond of een high tea. Ons restaurant heeft een sfeervolle en tegelijk moderne uitstraling waar u zich meteen thuis zult voelen. Bij ons staat gastvrijheid en lekker eten altijd op de eerste plaats.

 

Restaurant

Ons a la carte restaurant biedt een gevarieerd menu voor diner en lunch. Daarnaast hebben wij altijd een aantrekkelijk geprijsd dagmenu. U kunt er bij Restaurant de IJsselhoeve altijd op rekenen dat wij werken met verse en eerlijke producten.

Bruiloften, feesten & recepties

Een perfecte locatie voor uw feest, dat is Huize Ruys Brasserie. Vooral met mooi weer is er een perfecte combinatie mogelijk met ons bijzondere terras en engelse tuin. We kunnen veel voor u uit handen nemen, maar u bepaald. Daarom staan wij altijd open voor een gesprek waar u uw wensen en ideeen met ons kunt delen. Zo maken we er samen een perfecte gelegenheid van.

Lounge & bar

Onze gezellige lounge is dé plek om te zitten voordat u aan tafel gaat, of gewoon lekker om samen wat te drinken en te genieten van kleine hapjes. Net als in onze bar serveren wij een grote selectie drankjes. Vraag ook eens naar onze huiswijnen of neem een heerlijk aperetiefje.

Terras aan het water

Direct naast het restaurant vindt u het grote terras opgedeeld in diverse gezellige hofjes. De perfecte en in de zomer ook lommerrijke plek om genietend van een drankje de bootjes die langsvaren op de IJssel te aanschouwen. Bij mooi weer kunt u ook op het terras genieten van onze a la carte gerechten en natuurlijk ook het dagmenu.

Engelse tuin

Bijzondere aandacht hebben wij besteed aan onze tuin. Deze is in een klassiek engels thema ingericht. U vindt er hofjes en leuke doorgangen die speels maar toch met een zekere symetrie zijn aangelegd. U zult zelf eens door deze tuin moeten lopen om de speciale sfeer te kunnen proeven. 

Openingstijden

MAANDAG
gesloten

DINSDAG T/M ZONDAG
open 10:00 uur / keuken sluit om 20:00 uur

Contact

Vragen en reserveringen

Voor vragen of reserveringen voor dezelfde dag kunt u ons altijd bellen 0578 - 631 254

Vragen?

Vragen en reserveringen

Voor vragen of reserveringen voor dezelfde dag kunt u ons altijd bellen 0578 - 631 254

Stuur ons een mail